Duurzaam waarde opbouwen

Waarde, hoe dan? Uw resultaat, onze belofte!

De waarde van de mens

De factor ‘mens’ kan zomaar 50% verschil maken in uw bedrijfsdoelstellingen!

Terwijl juist hierop vaak bezuinigd wordt…

De mens wil zich van nature graag waardevol inzetten en zich daarvoor ook gewaardeerd voelen. In het bijbehorende gedrag, zoals het streven naar waardering, zitten ook zeer nadrukkelijke ‘onhandigheden’. Deze onhandigheden werken averechts. Dit levert stressvolle situaties op waardoor deze waarde niet gerealiseerd wordt en daarmee het beoogde resultaat niet gehaald wordt. Met onze methode GoldenBox veranderen wij dit ‘onhandige’ gedrag naar effectiever en duurzaam gedrag. 

Ons programma voorziet in het begeleiden van cultuur-, houding- en gedragsverandering. Elke generatie kampt met haar eigen gedragsstructuren en vraagt daarmee om passende interventies. Naast het herstructureren van bestaande organisatieonderdelen is het essentieel om ook het gedrag onder ogen te zien.

Drs. P

Rozen verwelken en schepen vergaan, dus lig niet te melken, maar doe er wat aan.

Uw resultaat, onze Belofte

Als cultuur, houding en gedrag binnen uw organisatie duurzaam effectiever worden, zorgt dat voor een hogere tevredenheid, een verbeterde efficiëntie en een beter resultaat. Belangrijke voorwaarde hierbij is wederzijds commitment. Vanwege hun voorbeeldfunctie worden de eerste veranderingen ingezet het hoger management.

Resultaat verbetering

>> 10%

Efficiëntie

>> 15%

Tevredenheid

>> 25%

Testimonial

Zonder dit traject hadden wij het domweg niet gered!

M.R., CEO, semi-overheid, Zuid-Holland

Graag komen wij met jullie in contact

Corporate Coaching & Change Management
Terbregse Rechter Rottekade 176
NL-3055XH Rotterdam The Netherlands
+31 10 2188820
info@cccm.nl
+31 6 48271245
steeman@cccm.nl