Visie & Wetenschap

wij leveren altijd waarde

Onze visie

Zonder de mens, als klant, als consument, als werknemer, als eigenaar, stelt een organisatie niet zo veel voor. Dus uiteindelijk draait het allemaal om die ‘mens’!

Binnen het werkdomein wordt alles waar geen mens meer voor nodig is, gewoon de volgende machine. Daar waar de mens overblijft, blijft het dus ‘mensen’-werk. Die mens-kwaliteiten zijn uniek en daarmee van onschatbare waarde.

De Wetenschap

Wij hebben allereerst vanuit onze eigen ervaring gedragsfenomenen geobserveerd (1999). Daaromheen hebben wij een cultuur/ houding en gedrags – veranderproces ontwikkeld (2005). Jaren later blijken de observaties en daarop aansluitende interventies volledig wetenschappelijk ondersteund te zijn (2014 – 2020). 

De meetbaarheid van onze methode is separaat ontwikkeld (2013 -2020) binnen KeenCorp BV.

Wij hebben vanuit al deze inzichten voor uw organisatie bruikbare actieve inzichten en handvatten gemaakt.

Op onze downloadpagina treft u meer wetenschappelijk toelichting.

Luisteren naar u en uw organisatie

Elk veranderproces volgens ons begint met goed luisteren. Wij luisteren naar u op een speciale manier: wij luisteren naar wat niet gezegd wordt, naar blinde vlekken, ineffectieve patronen.

Wij komen graag bij u langs om uw verhaal te horen.

Culture eats strategy for breakfast

Als we cultuur, houding en gedrag buiten beschouwing laten, zal onze veranderambitie kansloos zijn. 

Aansluiting met huidige generaties

De huidige CEO’s (veelal generatie X) zijn vanuit hun perspectief anders georiënteerd dan hun opvolgers (generatie Y). Deze opvolgers zijn weer anders dan de generatie van nu. Al deze facetten beïnvloedden uw bedrijfsproces. Om nog maar niet te spreken van cross-culturele samenhang in deze. Wij dragen zorg voor de integratie van de verschillende generaties.

Meetbaarheid

Wij hebben een unieke meettechniek in huis waarbij realtime spanningen binnen de organisatie worden opgespoord door verandering van taalgebruik. Deze meeting levert  data waarmee leidinggeven in een nieuw daglicht te staan.

Kom in contact met ons

Wij zijn er voor u.

176 Terbregse Rechter  Rottekade,
Rotterdam, The Netherlands, NL-3055XH

+31 6 48271245

Ook nieuwsgierig?